СКАНДАЛ! СПИРАТ КАМПАНИЯТА ЗА СЪБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА ПЕТЪР СТАНОЕВ, ЗАРАДИ ХАЗАРТНИТЕ МУ НАКЛОННОСТИ!

Стефан Делиов – Kochinka Team Racing

Здравейте на всички замесени в благотворителната кампания за Петър Станоев. От няколко дни се опитваме да вземем решение дали да продължим кампанията за него или не! Е, днес стигнахме до решение. Спираме до тук!
Причината е, че получихме множество сигнали, че човека има влечение по хазарта и посещава често местните казина. Поради тази причина и недоверие от наша страна се отказваме да правим събитие, с което да съберем парички за рехабилитацията му.
СЪБИТИЕТО НЕ СЕ ОТМЕНЯ! В интернет видяхме зов за помощ за едно детенце на име Микаела Миткова.Запознахме се със случая на детето, страдащо от ДЦП и епилепсия и решихме, че така и така сме организирали голямо събитие, ангажирали сме толкова много хора… и можем да направим така, че да дарим всичко за детето! И така…
На 23-ти в пиано бар „X Bar“ във вечерта на Тоше Проески, благодарение на Игор Дамянов, ще се състои благотворителна вечер!
На 31-ви продължаваме със събитието по вдигане на тежести от лег в зала „Скактопара“. Подготвили сме много изненади, специални водещи, ДЖ, гост изпълнители и още много, много неща!
Нашите партньори са подсигурили много награди за участници и публика! А съдействието на Община Благоевград ни помага да направим нещата, както трябва!
Затова Ви очакваме на събитията ни за да помогнем на едно детенце. Необходимата сума е около 6 000 лв. за старт на процеса по рехабилитация на малката Микаела. Смятам, че е постижима и вярвам, че заедно можем да направим много!
Това написа Стефан Делиов от „Kochinka Team Racing”, които организират кампанията…

Зов за помощ! Да помогнем на Микаела от Благоевград

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене