Община Хаджидимово преведе 50 000 лева на МБАЛ „Иван Скендеров“ за животоспасяваща апаратура!

Кметът на град Хаджидимово Людмил Терзиев разпореди и днес в банковите сметки на МБАЛ „Иван Скендеров“ – Гоце Делчев има 50 000 лева дарение от общината за купуване на животоспасяваща апаратура. 

Сумата за крупното дарение е гласувана на заседание на Общинския съвет по предложение на градоначалника Терзиев, разбра Топ Преса от свои източници в местния парламент.

„МБАЛ „Иван Скендеров“ обслужва жителите на четирите общини – Гоце Делчев, Хаджидимово, Сатовча и Гърмен, нашата община даде своя принос към развитието на лечебното заведение. Дължим огромна благодарност на всички лекари и медицински персонал от лечебното заведение за усърдния труд и всичко което правят за да опазят нашето здраве. Последните месеци ние като пациенти и лекарите сме изправени пред сериозно предизвикателството, заради пандемията от Ковид -19. Този факт ни задължава да бъдем единни в борбата със заразата, в борбата за опазване здравето на хората. Убеден съм че зедно ще се справим и ще успеем да се преборим.“ коментира пред Топ Преса кметът Людмил Терзиев.

Припомняме че своя принос към общинската болница, гласуваха и местните парламенти на общините Гоце Делчев, Сатовча и Гърмен. Също така и доста частни дарители се включиха в борбата със заразата, дарявайки  пари, апаратура и предпазни облекла.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене