Очаквани затопляне до над 30 градуса

Първата половина на седмицата ще бъде по-хладна, а на места и ще превали, но в края температурите чувствително ще се повишат.

През нощта ще има значителна облачност и  на места ще превали слаб дъжд. Вятърът в източните райони ще отслабне и ще бъде от югозапад.

Минималните температури в по-голямата част от страната ще бъдат от 11 до 16 градуса. В Дунавската равнина ще се появи и усилва вятър от запад-северозапад.

През деня утре ще бъде облачно с временни разкъсвания на облачността. На отделни места ще превалява дъжд. Дневните температури ще се понижат и ще бъдат от 17 до 22 градуса, на места в южните райони до около 26. В Дунавската равнина ще духа умерен западен вятър.

esenyurt escortВ сряда облачността ще бъде променлива, намаляваща до незначителна, но ще бъде много ветровито: в Дунавската равнина и Тракия ще духа силен северозападен вятър. Минималните температури ще са от 8 до 13, а дневните ще останат без съществена промяна.

В четвъртък ветровито ще остане в Дунавската равнина. Облачността ще се увеличи и ще бъде значителна, но само на отделни места ще превали слаб дъжд.

Температурите ще останат от 17 до 22, 23 градуса.

В петък облачността ще намалява, а температурите ще се повишат, като през деня стойностите ще са от 22 до 27 градуса.

В събота и неделя ще бъде най-топло, а дневните температури през втория ден ще достигнат стойности до около 30, на места и до 32 градуса.

Облачността ще бъде незначителна, ще духа слаб вятър от южната четвърт. Почти без валежи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене