Скандал на седмицата! Изгоненият позорно от Г.Делчев екс шеф на болницата Владислав Улевинов с гнусна медийна атака срещу медиците и лечебното заведение в града! Опита се и на нас да поръча пасквила си!

Болницата в град Гоце Делчев не е пред фалит! Благодарение на правилната политика и големите дарители на фона на здравнака криза предизвиката от пандемията Ковид 19, МБАЛ „Иван Скендеров“ стои стабилно. 

В гнусна медийна атака разпространена до няколко медии, в това число и Топ Преса бившият управлител на болницата на град Гоце Делчев – Владислав Улевинов, се опитва да опозори името на местната власт и медицинския и управлечнески парсонал на лечебното заведение в Гоце Делчев заради факта, че той бе изгонен позорно.

Пред широката общественост на страната, пред медии претендиращи че са отговорни, Улевинов писал донос и се опитва да внуши, че жителите на четирите общини Гоце Делчев, Хаджидимово, Гърмен и Сатовча, които ползват услугите на МБАЛ „Иван Скендеров“ ще останат без адекватна медицинска грижа заради финансови проблеми. Това са долни лъжи. От къде го знаем ли? Ами днес наш редактор имаше телефонен разговор със самия Улевинов, който воден от това, че с медията ни имаше добър диалог  по време на управлението му, се опита да ни „поръча“ да „вземем“ статия от национална медия и да я публикуваме при нас.

Впъросната статия „разкрива“, точно това, че след като си тръгнал Улевинов като управител, болницата тръгнала „надолу“, че била изправена пред фалит, а вина за това имали местната власт и „старите“ доктори, които по думите на „Улевинов“ „окупирали болницата“ и държали в зависимост местнана власт.

Абсолютна лъжа! В доноса си Улевинов, също така твърди, че в бълницата нямало млади доктори защото я управлявали старите пенсионери. Това също се оказава нъплно неверно, защото само за последните няколко седмици в лечебното заведение има новоназначени четирима млади и надеждни медици и още медицински перносал. От понеделник ще дойдат и още специалисти, увери ни лично новият управител на болницата – д-р Филибев. Разбира се заради особената обстановка, персоналът определено не  е достатъчен, но лъжата на Улевинов е очевадна.

Какъв човек трябва да бъдеш? Какъв доктор трябва да си, за да си позволиш да петниш името на хора, които ежедневно се борят за здравето на жителите на три общини, питаме ние от Топ Преса? Само преди дни Гоце Делчев изпрати в последния си земен път, доктор Милан Първанов, който си отиде, борейки се до последен дъх за здравето и живота на своите пациенти от МБАЛ „Иван Скендеров“. Човекът който въпреки ВЪЗРАСТТА си, въпреки това, че беше уязвим от заразада КОВИД – 19, до последно беше на първа линия в името на своите пациенти и за съжаление беше покосен от болестта.

В пасквила си Улевинов ползва смъртта му като „бухалка“ за лично разправяне с тези които му казаха в очите – „Влади си си некомпетентен, ти не можеш да се справиш! Напусни!“ Това не е човешко! Това е мерзко поведение, доктор Улевинов, ако изобщо можем да те наречем доктор…

В „статията“ си Улевинов лансира обществени поръчки, финансови потоци, проверени предгодините от десетки институци и инстанции, останали без уважение, защото са проведени прозрачно и съгласно българското законодателство.

И накрая по повод кризата в реанимацията на болницата в града, Топ Преса държи да оповести на широката си общественост, че тя е овладяна. Новото ръководство е намерило реаниматори, които ще поемат спешните случаи на лебечното завение. Уверението ни и лечно от новия управител доктор Филибев.

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО! ИСТИНАТА ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА ДОКТОР УЛЕВИНОВ! КАКВО НАСЛЕДСТВО ОСТАВИ И ЗАЩО И КЪДЕ СЕ ПРОВАЛИ! ТОП ПРЕСА – БЕЗПОЩАДНА КЪМ КОВАРНИТЕ И МРЪСНИ ИГРИ! 

ПОСЛЕПИС ПОСЛАНИЕ ЗА УЛЕВИНОВ –

Primum non nocere“ в превод от латински език означава: „Преди всичко не вреди„.

Това е основен принцип в медицинската професия, залегнал още в Хипократовата клетва.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене