Утре , извънредна сесия на ОБС Гоце Делчев за предоставяне на статут на защитено на училището в Буково , училището в Баничан отново в регистрите на средищните училища и др.

Извънредно  заседание на ОБС Гоце Делчев свиква утре от 14 часа  в малката зала на Дома на културата в Гоце Делчев, председателят на ОБС , Димитър Балтаджиев

Дневният ред на заседанието е от четири  точки  които изискват бързи  решения свързани с образованието за предстоящата учебна 2020/2021 г. в общината за да бъдат спазени необходимите срокове . Ето и самият дневен ред по който  утре ще гласуват общинските съветници от ОБС Гоце Делчев .

 

  1. Предоставяне на статут на защитено училище на Основно училище „Иван Вазов“ село Буково, община Гоце Делчев през учебната 2020/2021 г.
  2. Включване на Основно училище „Св. Паисий Хилендарски“ – село Баничан, община Гоце Делчев в актуализирания списък на средищните училища през 2020/2021 г.
  3. Съществуване на самостоятелни маломерни паралелки в училищата на територията на община Гоце Делчев през учебната 2020/2021 г.
  4. Даване на съгласие за издаване на запис на заповед.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене