Прогноза за времето – 25 април (събота)

Минималните температури ще са между 1° и 6°. Това съобщи за Агенция „Фокус“ Георги Цеков, дежурен синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Днес отново ще бъде слънчево. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад, в източните райони – от юг-югозапад. След обяд ще е топло с максимални температури между 21° и 26°.

Атмосферното налягане ще е по-ниско от средното за месеца и ще продължи да се понижава.

Времето за Гоце Делчев ще е слънчево с максимална температура 24 градуса.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен южен вятър. Ще се затопли и максималните температури ще са между 18° и 21°, като по-ниски ще се задържат в крайните северни райони. Температурата на морската вода е 12-13°. Вълнението на морето ще e 2-3 бала.

Над планините ще бъде слънчево с временни увеличения на облачността. Ще духа до умерен северозападен вятър. Ще се затопли и максималната температура на 1200 метра ще е около 15°, на 2000 метра – около 8°

В неделя и в началото на следващата седмица времето ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и на места в планинските райони ще има краткотрайни валежи. Ще се повишат и сутрешните температури, минималните ще са между 4° и 9°, максималните – между 21° и 26°.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене