Досегашния председател на ОИК- Гърмен, адв. Катя Кардашева е предложението на ГЕРБ за нов мандат на днешните консултации

ГЕРБ Гърмен  отиват днес на консултациите при кмета Минка Капитанова за избор на състав  на ОИК  с предложение , досегашният председател  адв. Катя Кардашева отново да застане начело  на Общинската Избирателна  комисия в общината .

Председателското място  в ОИК  според квотата се пада на управляващите от  ГЕРБ и  адв- Кардашева  ще бъде единствената кандидатура научи Топ Преса в аванс .

Консултациите  за избор на  състав на ОИК  Гърмен са насрочени за  днес от  15 часа на които със свои предложения ще се явят парламентарно  представените  партии и движения на територията на община Гърмен .

На консултациите днес се очаква отново да има спорове за заместник председателските места и  секретарското в ОИК –Гърмен .

На изборите през 2015 година се наложи ЦИК  служебно да  назначи  там зам. председатели  заради споровете .

За новият стар председател на ОИК  Гърмен адв. Катя Кардашева това ще бъде втори мандат като председател на ОИК –Гърмен .Два мандата преди това , тя бе  секретар и в ОИК Гоце Делчев .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене