ВИДЕО / Джамбазки гневен в ЕП: Няма да има жертви в Средиземноморието, ако не подкрепяте трафикантите на хора

Няма разлика между трафикантите, които Вие подкрепяте, и сомалийските пирати, например. Помислете върху това. Няма да има жертви в Средиземноморието, ако не подкрепяте трафикантите на хора.

Това заяви в изказване в Европарламента заместник-председателят на ВМРО и български евродепутат от групата на Европейските консерватори и реформисти Ангел Джамбазки.

Той определи като пет години на празнословия и общи приказки работата в отминалия мандат на ЕП по отношение на нелегалната миграция.

Ето цялото изказване на Ангел Джамбазки в залата на ЕП:

Уважаеми колеги – комунисти, социалисти, зелени, розови… и колегата с жълтата шапка, който май напусна залата, до вчера искахте върховенство на закона и да наказвате Полша и Унгария, защото били против върховенството на закона. А днес искате да нарушавате закона. Къде е истината, уважаеми, кога сте честни към Вашите избиратели. Или искате да се спазва международното право и закона, или не искате.

Когато подкрепяте трафиканти, Вие нарушавате международното право и закона. Няма разлика между трафикантите, които Вие подкрепяте, и сомалийските пирати например. Помислете върху това! Няма да има жертви в Средиземноморието, ако не подкрепяте трафикантите на хора. Няма да има жертви, ако Вашите евродепутати не се качват по нелегалните кораби и не нарушават суверенните граници на държави като Италия, Испания, България и Гърция.

Границите на държавите трябва да се спазват, а миграцията трябва да бъде нулева!

Понеже чух една провокация преди малко, ще Ви кажа, колеги, полезно е да се чете история на Европа. Европа е християнска цивилизация, има своите християнски корени и християнски ценности. А когато някой идва на гости, е възпитано да прави като домакина.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене