Хороскоп за 2 юли

ОВЕН

Изостанали са все още някои въпроси, които очакват своето разрешение и ви пречат за постижения в делата. Вторник създава известни възможности да разрешите някои от тях и вероятно това ще стане чрез намесата на жена. Трябва да внимавате с парите си днес и да харчите по-икономично, възможно е да се наложат разходи.

ТЕЛЕЦ

За Телците вторник е успешен, но вие също доста прибързвате, а в някои случаи не довършвате докрай делата си. На работното си място много от вас са припрени и по този начин действията им се затрудняват. В любовно отношение много от вас са предразположени към конфликти, които ще прераснат в открита вражда.

БЛИЗНАЦИ

За Близнаците вторник е много добър ден, но пълнотата му не е свързана с деловия живот, а с подкрепата на приятели и честното им отношение към вас в трудини моменти. За всички представители на Близнаци се откриват изгодни възможности във финансовата сфера.

РАК

Спорен е вторник за Раците, постигнатото ще ви зарадва. Успехите се отнасят към всичко, с което ще бъдете заети. Единственото изискване е да сте търпеливи и да не се гневите на онези, с които работите.

ЛЪВ

Във вторник Лъвовете ще регистрират много успехи. Преследва ви обаче малшанс по отношение на контактите. Става въпрос преди всичко за дипломатичната ви нагласа. В даден момент тя може да ви изневери и станете остри и избухливи. Днес ще получите ценен съвет, полезна информация от близък за вас човек.

ДЕВА

Този вторник носи много успехи за Девите, при условие че не се занимават с финансови дела, особено бизнесмените между вас. Денят ще ви затрупа с ангажименти, но ще съумеете да се справите и да доведете работата си до завършен вид. Денят е добър за контакти. Не правете парични услуги на хора, които няма да оценят жеста ви.

ВЕЗНИ

Доста самотни се чувстват Везните, а някои към това прибавят и огорчение. Неприятностите, с които ще се сблъскате, са отвън – администрации и други обществени места. За разлика от това, в дома ви обстановката е прекрасна. Трябва да проявите повече твърдост и стоицизъм, за да превъзмогнете неприятните моменти.

СКОРПИОН

Вашият ден е сполучлив, но не е лошо да бъдете готови на отстъпки. Намалете изискванията си. Звездите дават прекрасни възможности за справяне със семейни дела. Ще бъдете зарадвани от добра новина, свързана с професията или ваш приятел. Някой се стреми да научи неща, с които ще се опитат да ви шантажират.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете последователни в действията си, за да постигнете успехи днес. Денят е успешен, но трябва решителност и настойчиви действия. Някои от вас ще бъдат прекалено решителни и ще достигнат до свади, чрез които ще си създадат неприятности и ще последват загуби. Днес имате големи възможностите за придобивки.

КОЗИРОГ

Денят ви предоставя добри възможности в сферата на бизнеса и по лични въпроси. На работното си място трябва да проявите повече търпение и разбиране към околните, което е валидно и за дома ви. Избягвайте деловите контакти днес, защото при тях липсват условия за успех. Ще ви бъде трудно, защото сте в период на промени. Внимавайте при работа с машини.

ВОДОЛЕЙ

Би било непростимо днес да изоставите делата си и да обърнете поглед към миналото с цел изследване на някои неизяснени факти. Такъв случай може да ви се отдаде след една, колкото неочаквана, толкова и нежелана, среща. Просто се заемете с делата си и не разпилявайте енергията си с маловажни въпроси, които ще ви навредят.

РИБИ

Днес ще ви е много трудно да се справите с делата си, ако не потърсите нечия помощ. Пречките са от различен характер. Не бива да се занимавате с парични дела и не носете със себе си големи суми, защото е възможно да загубите пари поради разсеяност. Днес е възможно да проведете разговор по интересуващи ви въпроси. Необузданите негативни емоции ще ви извадят от равновесие и тогава успехът става доста съмнителен.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене