ВМРО: Политическите претенции на гей парада са проблем на цялото българско общество

Пропагандата на розовите фашисти пъпли към най-невинните – децата

За дванадесети пореден път тази година ще се проведе шествие на нещо, наричащо себе си „София Прайд“. За пореден път една група сексуално разкрепостени маргинали ще пропагандира отклоненията си в центъра на нашия град. И за пореден път се повдига темата дали да има или да няма подобно събитие. За нас от ВМРО отговорът е категоричен. Българската столица не трябва да става арена на джендър пропаганда.

Това се казва в позиция на ВМРО – Българско национално движение относно провеждането на гей парад в София.

България е страна с древни история, култура и религия. Нашият народ е изграден на основа на ценностите и принципите на традиционното християнско семейство. Ето защо за нас подобно събитие категорично не трябва да се провежда. Семейство означава само едно – майка, баща и техните деца. Няма и не може да има семейство от еднополови двойки. Няма и не може да има промяна на пола. Всеки, който твърди обратното, е пропуснал началния курс по биология.

Парадирането с отклонението от нормалността на хората, организиращи гей парада е техен проблем. Политическите им претенции обаче са наш проблем – на цялото българско общество, на държавата. Недопустимо е тази група да изисква допълнителни права, които освен в разрез с природата са и в разрез с върховния закон на държавата – Българската конституция. Там, в чл. 46 изрично се споменава, че „Бракът е доброволен съюз между мъж и жена“.

Взимайки предвид всичко това е редно да се запитаме до къде води един гей парад и политическите щения на организаторите му. Пропагандата на розовите фашисти, които ни убеждават, че просто се борят за равни права всъщност пъпли към най-невинните – децата. В хиляди училища в целия свят се появяват брошури, инструкции, планове и насоки, които инструктират учителите да учат децата как да се самозадоволяват, как да правят анален секс, как могат да си избират какъв пол да са в определен ден и как било нормално да правиш секс с човек от същия пол. Постепенна, тиха, настъпателна и нагла. Такава е политиката им. И се развива чрез инструментариума от хиляди ненужни организации, хиляди знайни и незнайни НПО-та. Те ще Ви убеждават, че се борят против насилието над жени например, докато всъщност пропагандират психическите отклонения на една маргинална група.

Ето защо ВМРО се противопоставя твърдо и убедено на всякакви опити за прокарване на гей или джендър пропаганда в България. Не на гей парада!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене