Ученици и учители от Обединено училище „Христо Ботев“ в Дъбница, превърнаха 24-ти май в голям празник на селото

24 май 2019 година в гърменското село Дъбница , се превърна в голям празник на цялото село благодарение на учениците и учителите от местното Обединено училище „Христо Ботев“, директор на което от дълги години е Илия Цацев.

 Великолепното тържество, посветено на Светите братя Кирил и Методий подготвено от талантливите деца на Дъбница изпълни до краен предел със зрители читалищнният салон,  който се оказа тесен за многобройната публиката дошла да празнува с учители и ученици Дветия празник. Изявите бяха професионални, а интересът – изключително голям. На сцената се редуваха рецитали, песни, спортни и народни танци, весели истории, възпроизводство на исторически събития, поздравителни слова и разбира се, награди, много заслужени за положения труд през учебната година. Незабравимо!

Кметът на общината госпожа Минка Капитанова, която бе гост на тържеството на училището в Дъбница, дебело подчерта, че тържествата в Обединено училище „Христо Ботев“, с. Дъбница, винаги са били приятна изненада и удоволствие за зрителите. Тя и директора на школото Илия Цацев поздравиха учителите и учениците и честитиха красивия празник на всички.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене