Александър Манолев: Вярвам, че съдът ще вземе безпристрастно решение на основата на тях, а не на база медийни внушения

Радвам се, че се стига до дело – мисля, че това е най-добрият начин да се видят всички доказателства и да се прецени дали имам някаква вина. Защото ако всичко беше свършило с една проверка щеше да остане съмнение в обществото дали компетентните органи са направили всичко по темата. Сега пред очите на всички ще се разгледат и видят доказателствата.  Вярвам, че съдът ще вземе безпристрастно решение на основата на тях, а не на база медийни внушения. Уверен съм, че с времето ще се види каква е истината, надявам се и тогава медийният интерес да е толкова голям колкото в момента.

Имам собствено мнение за всичко, което се изнася по случая, но ще се въздържа да коментирам, особено когато вече има и дело и всичко, което се каже може да се разглежда и в заседателната зала.

И още една новина за мен от последните минути – наложена ми е гаранция в размер на 100 хил. лв. Нямам обяснение за нейния размер, опитвам се да премълча всички коментари как и защо се определя тя и всякакви аналогии с други, много по-тежки дела, на които сме свидетели. Ще я обжалвам, надявам се разума да надделее.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене