Септември изскочи с две позиции нагоре:

Домакинска победа за нашия отбор и две позиции по-близо до върха във временното класиране на Трета лига. Септември Симитли победи Рилски спортист от Самоков в кръг от шампионата. Мачът се игра на наш терен в събота следобед. Пропуснахме страшно много положения, при равен мач, в продълженията, автогол на гостите разписа победата ни.

Резултатът в мача бе открит от Асен Топузов след пас на Каптиев в 25-та минута на мача. „Изключително силна игра през първото полувреме с много голови положения. Можехме поне още 2,3 гола да отбележим“, коментира старши треньорът Спас Стоименов, който не отрече и силната игра и опасните положения пред нашата врата и на футболистите от Рилски спортист още през първата част на мача.

Гостите изравниха в 70-та минута. Така и щеше да приключи мача, ако не беше последната минута от срещата, в продължението, когато, след центриране на Асен Топузов, защитник на Самоков нацели мрежата на своите. С автогола на Рилски Спортист се оформи крайния резултат 2:1.

Победата у дома изстреля Септември Симитли две позиции напред във временното класиране.

Следващият кръг гостуваме на Пирин Разлог. Мачът е в сряда от 16:00 часа. След това футболът почива 10 дни за Великден.

Стартов състав на Септември: Узунов, Топузов, Иванов, Тунтев, Вакадинов, Йоан Петров (К. Николов), Иван Иванов А. (Лулейски), Гогов, Каптиев, Хазуров (Дафков), Марио Топузов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене