(ВИДЕО) Банско добави нови 3 точки в актива си срещу „Надежда“(Доброславци) с резултат 3:2

Гостите от Доброславци поднесоха изненада за домакините и онези, които ги сочеха за аутсайдери, демонстрираха далеч по-добра игра от очакваното. Те се опитаха да играят футбол за което до известна степен вина имаха играчите на козлите. Гостите трябваше да влизат в нужния ритъм, след като подцениха съперника си, който на полувремето водеше с 0:1, а разликата можеше да бъде и по-внушителна.

Двата тима пък завършиха в числено намален състав, след като 20-ина минути преди последния съдийски сигнал, когато банскалии с човек по-малко, а гостите с двама. След това, домакините сътвориха пълен обрат и стигнаха до победата.

В 30-та мин. след грешка на ветерана Красимир Дурчов бившият футболист на Банско Калоян Бонев се оказа сам срещу вратаря и откри резултата. В 51-та дежурният голмайстор Христо Спасов изравни след хубаво подаване на Георги Костов. 5 минути по-късно Христо Спасов бе фаулиран в наказателното поле на „Надежда“ и сам реализира отсъдената дузпа, вкарвайки деветото си попадение след старта на първенството. В 67-та мин. Георги Веселинов се възползва от моментно отпускане в редиците на козлите и изравни. В 70-та мин. тимът от зимния курорт успя да вземе нова преднина чрез Даниел Гогов, който отбеляза след асистенция на Христо Спасов. Веднага след отбелязването на попадението последва спречкване между капитана на Банско Петър Лазаров и Красимир Георгиев, премирано от съдията с червен картон. При излизането им от игра, двамата се хванаха отново за гушите, а след последвалите нови блъсканици бе изгонен и капитанът на „Надежда“ Йордан Тошев бе изгонен. Мачът продължи като домакините направиха опит да прекършат съперника, но ударите на Милен Василев, Любомир Витанов и Христо Спасов не дадоха резултат, а веднъж и гредата бе помощник на противниковия вратар. „Определено съм доволен от трите точки. Победителите не ги съдят, но можем да бъдем критични към своето представяне през първата част на Мача“, каза старши треньорът на Банско Димитър Крушовски.

Какво още казаха за мача наставниците на двата отбора и интересни моменти и головете от този мач, вижте във видеоматериала, който Топ Преса предоставя на многобройните си зрители и читатели.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене