Фенове поискаха оставката на бивш треньор на Банско! Босовете все още го защитават

Собственикът на „Локомотив“(Пловдив) Христо Крушарски нападна част от феновете на тима, които искат оставката на Воин Войнов и постоянно атакуват управата на клуба

В последните мачове плакатите на запалянковците срещу шефовете и спортно-техническия щаб зачестиха.“Няма начин 30 човека да определят какво ще се случва в „Локомотив“. Толкова са хората, които са манипулирани и сеят интригите. Каква е гаранцията, че ако и Моуриньо стане треньор, и него няма да искат да го изгонят още след втория мач. Който плаща, той поръчва музиката. Когато започнат да ми се качват по оная работа, ставам по-лош! Затова Локомотив вече става затворена къща и нищо няма да излиза навън! Казал съм, че целта пред отбора е да се класира в Топ 6 и това ще се случи“, заяви Христо Крушарски.

Иначе президентът на „Локомотив“(Пловдив) бе в ложите на стадион „Васил Левски“ в компанията на бившия национален селекционер Ивайло Петев. Екстреньорът на „Лудогорец“ и Динамо Загреб седна до Крушарски малко след началото на двубоя и остана с него до края на първото полувреме. Двамата оживено обсъждаха събитията на терена. След почивката Петев не се появи отново в ложата, а с Крушарски за десетина минути разговаря бившият старши треньор на „Славия“ Владимир Иванов – Фугата.

След двубоя Крушарски бил бесен от поражението и е привикал старши треньора Воин Войнов и е много възможно Локо Пд да има нов наставник от днес или от следващата седмица. Веднага се появиха спекулации, че е възможно Петев да поеме тима. Георги Иванов-Гонзо е основен вариант за нов треньор.

С оглед поредния провал всички индикации сочат, че Воин Войнов ще се раздели с поста. След загубата от Черно море (0:3) в първенството феновете на „Лаута“ скандираха „Оставка“ към наставника.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене