Ексклузивно! Екссъпругът на Ани Салич – Бранко откаран с линейка от барчето на КФМ в Благоевград

Телевизионният продуцент Бранко Салич е приет вчера по спешност в благоевградската болница. Инцидентът с популярния сърбин, който бе благоевградски зет и доскоро живееше с тв водещата Ани Салич, с която имат две деца – син и дъщеря, станал около обяд в Благоевград. На тел. 112 е подаден сигнал около 13,00 часа вчера, че Бранко Салич се почувствал зле в заведение, намиращо се в района на месокомбинат КФМ в Благоевград. Той изведнъж почувствал силна болка в корема.

На място му е оказана първа помощ от екип на Спешен център. След лекарския преглед е установено, че се нуждае от изследвания и с линейка е транспортиран до МБАЛ – Благоевград.

„При направените консултации е установен възпалителен процес, пациентът е настанен в гастроентерология, остава под лекарско наблюдение, провеждат се допълнителни изследвания за диагностично уточняване”, каза директорът на МБАЛ – Благоевград д-р Огнян Митев.

Той уточни, че лечението на Бранко Салич е поето от екип начело с д-р Румен Цацов, който оглави гастроентерология преди половин година.

Каква е причината за посещението на Бр. Салич вчера в Благоевград не се разбра.

Продуцентът Бранко Салич е роден в Словения, но семейството му се премества да живее в Белград. Там започва и кариерата му в телевизията. Първите му стъпки са в РТС (Радио Телевизия Сърбия) около 1979 г., той е сред създателите и първи директор на сръбската „Пинк“, която е позната и в България. През 1995 г. е поканен от Дарко Таминджич да консултира създаването на българската Нова телевизия. В България се среща с бъдещата си съпруга Ани Атанасова, която е благоевградчанка. Любовта между двамата пламва, когато Ани се връща като водеща в телевизията. Бранко става технически директор на Канал 3, а Ани се завръща на екрана, като води новините в централната емисия. Малко след това Бранко и Ани стават семейство.

В момента той е продуцент, а Ани е сред най-популярните водещи в българския ТV ефир.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене