Словаци търсят работници в Разлог за производство на автомобили

Бюрото по труда в Разлог организира „Ден на работодателя” утре от 10.00 ч. в Народно Читалище „15.IX 1903-1909”. Представители на “KIA MOTORS SLOVAKIA” искат да наберат работници за производството на автомобили в Словакия. Търсят се 200 души, а позицията е „Монтажник на производствена линия”. Кандидатите трябва да са минимум със средно образование. Минималната заплата, която обещават словаците, е 842,99 евро, а максималната – 1374,87 евро бруто. Броят работни часове на седмица е 37,5 часа, като 2 пъти в месец се полага извънреден труд в събота.

Работи се на смени, почива се два дни в седмицата. Настаняването е за сметка на работодателя, както и храната. Ще се възстановят е транспортинет разходи по пътуването на нашенците до завода.

Словаците обещават коледни и летни бонуси, мотивационен бонус, бонус за участие, бонус в края на годината. Изплащането на извънреден труд (включително уикендите или празниците) – надбавки за извънреден труд и нощен труд. Отстъпки при закупуване на автомобили на „KIA”. Осигурена е богата социална програма, работи се в приятна и чиста околна среда.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене