Народният представител от ГЕРБ Даниела Савеклиева участва в инспекцията на ремонтните дейности на пожарната в Благоевград

Народният представител от ГЕРБ и областен координатор на пртията в Благоевград Даниела Савеклиева участва в инспекцията на ремонтните дейности на сградата на Регионална служба „Пожарна безопасност и защита на населението” – Благоевград. Проверка на обекта направи министърът на вътрешните работи Валентин Радев, кметът на Благоевград Атанас Камбитов, началници на пожарната в Благоевград.

„Ремонтните дейности – саниране, подмяна на дограма, целят да се постигне енергийна ефективност на сградата клас С”, обясни кметът Атанас Камбитов. Проектът предвижда още подмяна на отоплителната и ВиК системите на сградата, ремонт на гаражите за пожарните автомобили и помещенията на дежурните служители и пожарникари и осигуряване на достъп на хората с увреждания.

„Обектът е  на стойност близо 600 000 лв. – европейско и национално финансиране, и е част от ангажиментите, които ГЕРБ предвижда в системата на МВР за подобряване условията на труд на работещите в това важно за всички нас министерство”, коментира народният представител Даниела Савеклиева.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене