Чакърдъкова обяви: Щастлива съм да споделя, че си имам снаха! Обещавам да съм добра свекърва

Голяма сватба вдига Николина Чакърдъкова, призна самата тя. Народната певица ще ожени първородния си син Васил, който й е довел булка в родната си къща в Гоце Делчев. Празничната новина обяви македонския славей във Фейсбук, пише „Телеграф“.

„Щастлива съм да споделя, че си имам снаха. Обещавам да съм добра свекърва, а на нашите деца пожелавам да са все така влюбени и щастливи, да се разбират, да гледат в една посока и да ни радват с такива прекрасни новини“, написа звездата под снимката, на която наследникът й позира с избраницата си в тузарски ресторант. Тя събра много поздравления, а един от феновете й напомни: „Умната свекърва печели дъщеря! Глупавата губи сина си“.

Вестта за сватбата на Васил дойде месец след като той завърши магистратурата си в НБУ.

На 7 февруари той се дипломирал по специалността „Международни бизнес отношения“. От няколко години той работи в голяма американска компания и отдавна не зависи от майка си.

„Покрай работата си той 6 месеца е в Щатите и 6 е тук и по света, като това ме устройва, защото не е дълга раздялата. Поне засега няма желание да живее извън България. Дъщерята на моята сестра е женена в Америка и на 4 години един път се виждат. Казвам й – аз на твое място имам чувство, че ще умра от болка и тъга, че не мога да си виждам внуците. Казвам на моите деца – имате права над живота си, но нашето поколение е отговорно към родителите си. И аз съм можела да остана в чужбина, но винаги съм мислела дали ще има кой да купи хляб на родителите ми или да им отвори вратата. Ние сме длъжни на тези хора и смятам, че един ден трябва да им върнем жеста, че са ни възпитали“, добавя Чакърдъкова. За разлика от други тя не глези децата си.

„Като ми казат, че са си харесали кола например, аз им отвръщам – чудесно, ще ви додам пари, колкото не стигат, но основната част вие трябва да си изработите. Искам от децата си да вземат живота си в ръце, да имат по три висши,  а аз ще бъда до тях. Да могат камък да стиснат, вода да пусне“, каза още звездата.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене