Разбиващо точен цигански хороскоп

Циганският хороскоп ще разкрие същността ви и силните ви страни. Циганската етническа общност си има своя собствена зодиакална система. Тя определя съдбата и основните характеристики на човека според датата му на раждане. В този цигански хороскоп има 12 зодии, като всяка една от тях обхваща определен период от време, разказват от „За жената“.

Чаша

21 януари-19 февруари

Този знак характеризира един нерешителен човек, който се колебае и се впуска в дълги размишления преди да превърне която и да е идея в реалност. Хората от зодия Чаша са склонни да оставят нещата недовършени, нищо че съдбата ги е дарила с необикновена оригиналност и креативност.

Чашите притежават прекрасно чувство за хармония в отношенията с хората и мечтаят да направят всички около себе си щастливи. Върви им в игрите и в хазарта, но колкото и да спечелят, те проявяват тенденция да харчат значително повече от това, което им позволяват доходите.

Здравето на тези хора е добро, но те бързо се изморяват. Безсилието може да ги доведе до физическо и психическо изтощение.

Качулка

20 февруари – 20 март

Във взаимоотношенията представителите на този знак са доста недоверчиви, спокойни и сериозни.

Специален подарък от съдбата за хората-качулка е това, че притежават предани и искрени приятели, които винаги са готови да им помогнат в нужда или да ги подкрепят в моменти на тревога и емоционална нестабилност.

Хората от зодия Качулка в нашия цигански хороскоп често изпитват финансови затруднения, но бързо намират решение за тях, тъй като са трудолюбиви и много изобретателни. По отношение на самата работа са решителни и предприемчиви.

За да са здрави, Качулките имат нужда от атмосфера на тишина и спокойствие, само така те се чувстват комфортно. Добре им действат масаж, гимнастика, фитнес.

Кинжал

21 март-20 април

Много практична зодия, която не губи време в заобиколни пътища и се придвижва към целите си бързо и стремглаво.

Представителите на този знак имат добра интуиция, лесно изкарват пари и са много успешни в хазарта и търговията. Обичат спорта, съревнованията и конкуренцията. Винаги се придвижват напред към своите цели, понякога импулсивно, а друг път агресивно.

Хората от зодия Кинжал организират много добре парите си и са отлични администратори.

По правило имат “желязно” здраве.

Венец

21 април-20 май

Хората от зодия Венец в нашия цигански хороскоп, са любители на разкоша и комфорта. Смятат, че на тях им подхожда само най-доброто, което изобщо съществува в живота. В същото време те не са склонни да хвърлят пари на вятъра. Притежават особена дарба – да бъдат непоколебими и твърди.

Тази зодия е невероятно настойчива. Те са упорити, но инатливи, което може да доведе до раздразнение у околните, но по-скоро предизвиква възхищение от постиженията им. Никога не очакват успехите и благата да паднат при тях сами от небето, ето защо вкарват в работата цялата си сила, енергия и решителност, което води до личностно израстване и големи успехи.

Много често Венците си избират професии свързани с мода, развлечение, реклама, медии.

Притежават добро здраве, за поддържането на което се нуждаят само от подходяща и навременна почивка, след което могат да кажат: “Добре си починах, сега мога да поработя”.

Свещник

21 май-20 юни

Ценители на приятелството, дружбата, запознанствата, социалните връзки, хората от този знак никога няма да демонстрират към другите хладно равнодушие. Излъчват добродушие и топлина. Заради всичко това представителите на тази зодия са любимци на всички. Характерно за тях е че са щедри и безкористни, но без да го демонстрират.

Те са надарени с ум, изклучително интелигентни и разумни са, което често предизвиква възхищение у другите. Хората Свещник преди да похарчат пари, предпочитат първо да понатрупат състояние. Понякога жаждата за натрупване на състояние е по-голяма от обичайното и те рискуват да се превърнат в истински скъперници.

За поддържането на добро здраве и физическа форма се нуждаят от движение и физически упражнения, затова препоръчително за тях е да се занимават със спорт.

Колело

21 юни-21 юли

Под този знак са родени хора, водени от емоции и импулсивност. Те са необичайно емоционални, непостоянни и неустойчиви, поради което тяхната деликатна чувствителност може да се превърне в отрицателна черта от характера им – като прекалена ранимост.

Хората от тази зодия в този цигански хороскоп, са по-податливи на мечти и сънища, отколкото към практически действия. Те са мълчаливи защитници и пазители.

Надарени са с отлична способност за концентрация на вниманието. Тяхната дисциплинираност им помагат да се съсредоточават върху проблемите, което ги прави много добри лидери и ги отличава с висока производителност в работата.

Все пак дългото, напрегнато мислене и концентрацията в работата са изморителни и може да предизвикат главоболие и мигрена. Смяната на вида дейност, временното разфокусиране на вниманието и почивката ще помогнат за поддържане на добро здраве. Редувайте работата с почивка.

Звезда

22 юли-22 август

Очарователни и пленяващи Звездите се стараят максимално да се възползват от този дар на съдбата.

Великолепието на собственото им сияние и магическият им начин на съществуване са главното оръжие на хората от зодия Звезда срещу всички несгоди и трудности по пътя.

Звездите са истински щастливци и галеници на съдбата. Успехът винаги е на тяхна страна.

Здравето им е добро, но слабото им място са ставите и гръбначния стълб, които често са подложени на по-големи натоварвания заради страстното желание на хората родени под този знак да бъдат блестящи във всичко, без изключение.

Камбана

23 август-22 септември

Добротата и нежността са естествен дар от съдбата за родените в този период на годината в нашия цигански хороскоп.

Камбаните имат доста реалистичен поглед към света и са много трудолюбиви и отговорни и като правило имат сериозно място в обществото.

На камбаните им е присъща рядката способност внимателно да изслушват събеседника си и да правят критични забележки в конструктивна форма, като понякога са прекалено взискателни към околните.

Хората родени в тази зодия използват парите, за да се чувстват уверени и сигурни. Те обичат да размишляват дълго преди да започнат преговори или да сключат някаква сделка.

Природната сърдечност и добродушие на Камбаните им помага да имат добро здраве. Полезно за тях е да правят масажи и физически упражнения, но без голямо натоварване, както и да релаксират в приятна и спокойна атмосфера.

Монета

22 септември-22 октомври

Това е знакът на истинското очарование. Родените през този период притежават дарбата на виртуозното изкуство да общуват с хората.

Те знаят как да разрешат и най-малкия проблем, възникнал в живота им, винаги са изпълнени с позитивна енергия и с голяма радост споделят хубавото си настроение с другите.

Рационални и благоразумни, Монетите придават голямо значение не само на душевните качества на хората, с които им се налага да общуват, но и на физическите. Отделят също голямо внимание на това как изглеждат и как се обличат, защото обичат да създават добро впечатление у околните.

Изключително делови и предприемчиви, хората от този знак перфектно се справят с воденето на преговори и имат добро чувство за справедливост.

Относително здрави са. По отношение на здравето хората-монети изобщо не се нуждаят от съвети, тъй като самостоятелно се стремят да го поддържат, използвайки за това всички възможни средства.

Сабя

23 октомври-21 ноември

Сабя на циганите била връчвана като символ на края на подрастващия период. Затова често се свързва със смъртта на миналото и началото на нещо ново. Сабята е символ на изострена бдителност и възприемчивост. Под влиянието на този знак се раждат мистериозни и силни хора, с непобедим и твърд нрав и като правило предизвикват всеобща почит и уважение.

Хората Сабя притежават аналитичен ум, те са силно възприемчиви и забелязващи всичко, което се случва около тях.

Притежават достатъчно добро здраве още от раждането си, но често не се грижат достатъчно за себе си.

Брадва

22 ноемви-21 декември

Зодия Брадва са хора, обичащи риска. Те са вечните “търсачи на силни усещания”. Тези хора са уверени в себе си и смело посрещат всеки нов ден, демонстрирайки своя неудържим стремеж към свобода във всичките й проявления.

Природният дар на Брадвите е бърз и остър ум. Необичайната им съобразителност, в комбинация с предпазливост и практичност, позволява на хората родени под този знак да се чувстват леко и непринудено във всяка ситуация и във всяка компания.

Брадвите са надеждни и се считат за заслужаващи доверие хора. По финансовите въпроси проявяват прекален алтруизъм и помагат на близки и познати, което е добре да бъде контролирано и да не позволяват на хората да се възползват от прекалената им доброта.

Преди всичко тези хора са силни физически и психически, въпреки че понякога са склонни да злоупотребяват със своята вродена издържливост.

Подкова

22 декември-20 януари

Неудържими ентусиасти – това е привилегия и дарба на тези хора. За хората Подкови в нашия цигански хороскоп е характерна силната възприемчивост и висок интензитет на чувствата. Подковите са надеждни и предани приятели и винаги са готови да помогнат в нужда.

Те са упорити и във всяко нещо се стремят да постигнат абсолютно съвършенство. В същото време, като правило, те са безстрашни и дръзки хора, готови на много неща и способни да поемат рискове в живота. Често получават много от живота, но и много губят.

Обикновено са много успешни в работата си и заемат важни и ключови постове. Те работят отговорно и винаги успяват да реализират проектите си.

Те не могат да се похвалят с прекрасно здраве. Често имат проблем със зъбите, венците, костите. За да са добре е важно често да правят разходки сред природата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене