Бербатов едновременно в няколко града

Феновете на футбола полудяха около новината, че Димитър Бербатов е в Англия, за да преговаря с мистериозен местен отбор. Най-горещо е в Туитър, където в рамките на около час се появиха спекулации, че нападателят е на летище в Шотландия, в Ливърпул и на базата на „Уест Хем“.

Фен на „карамелите“ призна, че е забелязал българина в града на Бийтълс и побърза да допълни шеговито, че се надява да е на преговори с „Транмиър Роувърс“, а не със „сините“.

Друг профил на „Туитър“ пък съобщи, че бившият играч на „Манчестър Юнайтед“, „Тотнъм“ и „Фулъм“ е желан от „Рейнджърс“, а друг подкани „Мидълзбро“ да предложи договор на опитния футболист.

Привърженик на „Лийдс“ пък писа директно на „станата“ на мениджъра Гари Монк с надеждата специалистът да подсили тима от Чемпиъншип с опитния голаджия.

Все още не е ясно обаче кой клуб на Острова в действителност желае да привлече благоевградчанина, а по тази тема мълчат и местните таблоиди, които се позовават единствено на появилите се по-рано днес информации, че таранът е между „Уест Хем“, „Нюкасъл“ и „Астън Вила“.

Бербатов не е обвързан със затварянето на трансферния прозорец на Острова, тъй като е свободен агент и може да подпише по всяко време, съобщава „Труд“. Освен напредналата възраст, в която той се намира, бившият национал на България има и едва 10 двубоя през изминалата 2016 година. За последно той игра в ПАОК, Гърция.

И. Калинков/struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене