42 семейства влязоха като новодомци след официалното откриване на поредния саниран блок в Кюстендил

42 семейства днес влязоха като новодомци в поредния саниран блок, намиращ се на улица „Александър Димитров“ № 27 в Кюстендил.

Официалното откриване на блока беше направено от кмета на Кюстендил Петър Паунов и областния управител Виктор Янев. На събитието присъстваха голяма част от живеещите в обновената жилищна сграда.

По традиция откриването беше съпроводено с прерязване на лентичка и с пожелания към домуващите да се радват на красивия и обновен блок.

„Санирането започна на 18 април и приключи в края на месец септември. Искаме да изкажем специални благодарности към кмета Петър Паунов, неговата заместничка Росица Плачкова, областния управител Виктор Янев, г-н Илиян Фусков, инж. Стоянова, арх. Елена Паскавиал и на фирмите изпълнители „Трейс“ – София АД, „Ем Джи Интернешънъл“ ООД, „А 3 Инжинериг“ ЕООД“ и „Р – Строй“ – София“ ЕООД, коментираха със задоволство живеещите в санирания блок.

Специални заслуги към постигнатото имат управителят на сдружените Василка Николова и една от най-активните дами, която е член на управителния съвет Магдалена Василева.

„Благодарение на тези две жени се задейства цялата процедура и постигнахме този невероятен резултат“, категорични са живеещите на улица „Александър Димитров“ № 27.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене