Обитатели на обновен блок в Гоце Делчев изпратиха на министър Павлова благодарствено писмо

омоуправителят Иван Велев предава на зам.-министър Нанков блгодарствения адрес до министър Лиляна Павлова, снимки: Infomreja.bg

Обитатели на обновен блок в Гоце Делчев изпратиха на министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова благодарствено писмо.

„Нашият блок, който е точно срещу НТС в Гоце Делчев, е неузнаваем. След 48-годишния му живот и експлоатация, санирането му по националната програма за енергийна ефективност го направи почти нов“, сподели домоуправителят Иван Велев.

Той пожела чрез ИНФОМРЕЖА да изкаже благодарността си от името на всички живеещи в обновената сграда и да благодари от сърце и на строителите от гърменското село Дебрен с ръководител Мустафа Гавазов, които според него са си свършили перфектно работата.

Само преди дни, на официалното откриване на двата санирани блока на улица „Бяло море“ в Гоце Делчев, домоуправителят Иван Велев връчи на заместник-министър Николай Нанков специален поздравителен адрес до строителния министър Лиляна Павлова.

В него се казва:

„Уважаема госпожо министър,

Отправяме към Вас и ръководеното от Вас министерство нашата огромна и искрена благодарност за обновения ни дом по националната програма.

Желаем Ви от сърце много здраве и дълголетие, креативно управление, мъдри решения и истинско удовлетворение от работата Ви в полза на хората!“.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене