Кметът на Дупница изрази задоволство от санирането на 23 блока в града

Задоволство от досега свършеното по всички 23 блока, които се санират безплатно по Националната програма, изрази кметът на Община Дупница инж.Методи Чимев.

Той, заедно със заместник-кметовете Крум Милев и Красимир Георгиев, както и директора на Дирекция „Европейски проекти и обществени поръчки“ Славка Петровска направиха поредна проверка за строителните дейности, които вървят в момента.

„Не мога да съм недоволен, защото се вижда какво се прави. Успях да разговарям и с някои от жителите в саниращите се блокове в присъствието на хората от „Строителен надзор“ и самите фирми-изпълнители. Разбира се, има някои въпроси и възникващи ситуации, но не бих казал, че са от особена важност и повечето ги решихме на място. Важно бе да се кажат нещата очи в очи, там където има проблеми, за да не възникват разминавания. Не мога да не отбележа, че на всички обекти бяха и самите собственици на фирмите, което е похвално. Най-много са оплаквания от живущи за това, че се вдига шум, но няма как. Наистина има дискомфорт, но в крайна сметка всички разбират за какво се прави това. Проверките от моите заместници и седмичните работни срещи с изпълнителите продължават регулярно, както досега, аз също ще правя проверки“, обясни инж.Чимев.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене