„Чепинец“ с разгромна загуба в Сливница. Продължава да няма спечелена точка

Този път отборът от Велинград инкасира цели 9 безответни попадения в мрежата си в гостуването си на Сливнишки герой

Мачът бе от 12-тия кръг на югозападната трета лига и за момента е сред най-внушителните през тази година в първенството на трета, втора и първа лига.
Голеадата започна с попадение от съблекалнята, след като още във втората минута Красимир Георгиев центрира от пряк свободен удар в наказателното поле, топката премина през дузина крака и се мушна в далечният ъгъл на смаяният вратар на гостите Игнатов. Последва втори гол за Красимир Георгиев, който въпреки, че се почуства зле на загрявката преди началото на мача, успя да прати топката в мрежата за 2-0, след уникална асистенция на Божидар Атанасов, извела го очи в очи с вратаря.

В 16-та минута, след една продължителна атака, топката бе подадена към дебнещият близо до наказателното поле защитник на Героя Ангел Маджиров, и той с топовен шут от двадесетина метра препарира за втори път вратарят Игнатов 3-0.

Гостите от Велинград пък само веднъж успяха да застрашат вратата на Симеонов, след като играч в червено стреля силно, но стражът изби. В 37-та минута Кафтанов излезе сам срещу Игнатов, но подходи високомерно в ситуацията, след като навърза защитниците и преодоля вратаря, би леко към празната врата, където върнал се защитник в червено догони топката и я изби.

В края на полувремето първо Александров изведе Кафтанов на чиста позиция, той стреля но вратарят изби в ъглов удар. След изпълнението му Александров се оказа непокрит и с мощен удар откри своята голова сметка в този двубой, а резултата стана заплашителен 4-0.

Още в първите минути на втората част Героя натисна, и само две минути по-късно Александров отбеляза второто си попадение в мача за 5-0. В 52-та минута Кафтанов се възползва от ужасяваща грешка на вратаря и защитниците на Чепинец, открадна топката и отбеляза на 6-0. В 60-та минута Александров излезе сам срещу вратаря и с хубав удар отбеляза за 7-0, и вкарвайки своя трети гол в мача.

Десет минути по-късно нападателят тресна и греда.В 83-та минута Маджиров в типично негов стил надбяга защитниците отляво и отбеляза за 8-0. Многоточие в мача сложи Александров, който излезе сам срещу вратаря, и пращайки топката в мрежата за крайното 9-0.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене