Снимаха най-милото на Анелия! Звездата на Пайнер без гащи (ФОТО 18+)

Поп-фолк певицата лъсна без гащи на концерта на Пайнер, което бе хванато от окото на камерата

На фотоса се вижда какво има или няма под полата на изпълнителката… Това разпали въображението на феновете и, а подкладе още повече на онези от мъжката половина най-вече, които имат някакви еротични блянове, свързани с изпълнителката на „Погледни ме в очите“.

Вариантите за случилото се са няколко – или певицата е пропуснала да си сложи бельо, или това, което се вижда, е нов вид прозрачни гащи. При всички положения късата секси рокличка на Анелия вече предизвика поредната сензация.

Припомняме, че изпълнителката не е единствената, която скандализира концерта на Пайнер с твърде къса рокля. Възможно е нейният модел да е бил избран съвсем съзнателно, имайки предвид, че напоследък тя отстъпва на Преслава и някои други дами и се води не средна ръка, а по-скоро някъде под върха, където бе преди време. Именно aneliya-1поради тази причина Анелия е предприела този ход, както доста нейни колежки, които разголват я гениталии, я гърди, пък и правят горещи снимки с момчета, които не познават, ала обявяват за поредните им завоевания. Различните подобни случки са с една-единствена цел – повече фенове.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене