В Хасково с нетърпение очакват сблъсъка с Марек

Марек

В Хасково с нетърпение очакват сблъсъка с Марек в първенството на “Б” група. Двубоят между първия и втория в класирането е в събота от 15.30 часа на стадион “Димитър Канев”, като домакините се надяват на по-силна подкрепа от страна на публиката. Ръководството и футболистите на Хасково призоваха феновете да напълнят стадиона за дербито, а от агитката обещават специална хореография за мача.
Старши треньорът Димчо Ненов обаче има известни проблеми около състава си. Срещата със сигурност пропускат наказаният капитан Недялко Хубенов и младежкият национал Тейнур Марем. Аут е и контузеният нападател Димитър Алексиев, както и Кирчо Крумов. От болки се оплаква и бившето острие на Локомотив Пд Явор Въндев, който до последно ще е под въпрос за срещата. В отбора обаче се връща Иван Скерлев, чието наказание изтече. За първи път през пролетния полусезон в групата ще бъде включен и Николай Димитров, който пък половин година се възстановяваше от тежка травма. На скамейка се очаква да седнат и трима юноши – Петко Ганев, Александър Добрев и Талиб Мустафа. Емил Ангелов-Бабангида пък ще води атаката.
Не по-малко са неприятностите и в лагера на Марек. Наказан за срещата е капитанът Милен Лахчев, което ще доведе до рокади в защитната линия. Звездата в нападение Еньо Кръстовчев пък продължава да лекува контузия, заради която пропусна мача с Раковски преди седмица. Треньорският щаб на Марек ще решава дали да заложи на Кръстовчев часове преди началото на двубоя, когато ще се провери неговото състояние. От горе на всичкото част от футболистите пропуснаха няколко тренировки, заради вирусно заболяване. Най-тежко е положението с Димитър Георгиев и Светослав Диков, което отвори допълнителна работа на медицинския екип. Надеждите са все пак Георгиев и Диков да успеят да се включат в игра, макар и не напълно готови.
От трибуните Марек също ще има подкрепа, след като около 50 запалянковци от Дупница ще пътуват за мача.
Вероятен състав:
Марек: 
Михайлов, Николов, Виячки, Бонев, Пидев, Тончев, Диков, Андонов, Манолов, Георгиев, Младенов

www.dennews.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене