ВИДЕО: Скандал! След серия от заплахи, Топ Преса недопусната в детската градина в с. Дъбница да заснеме назначението на новия – стар директор, Юлия Пашкулева. ВИЖТЕ НЕЙНОТО ИЗЯВЛЕНИЕ!

Днес в село Дъбница Топ Преса бе поканена лично от новият – стар директор на детската градина Юлия Пашкулева , за да заснеме повторното и назначаване. Пристигналият екип рано сутрин бе посрещнат от Пашкулева с отворени ръце и дори директорката даде първото си изявление пред нашата камера. При повторен опит за влизане в детската градина и изчакване на комисията от Гърмен, която се очакваше да пристигне, за да назначи Пашлулева на работа, хора на Минка Капитанова, която разбрала за нашето присъствие на мястото не ни допуснаха да заснемем назначението. „Ще викнем полицията, махайте се от тук“, бяха част от заплахите, отправени към нашия екип на мястото. „Защо не пишете против този човек, който открадна всичко от детската градина“, продължиха те.
Коментара ни по тази ситуация е, че в позицията си на журналисти ние ни най – малко искаме да притесняваме хората. Разбира се, че искаме да отразяваме фактите такива каквито са. Всичко казано пред нас никога няма да бъде скрито пред обществото. Всичко, което сме видели, също! Работата е там, че в именно вярната медийна подлога на г – жа Капитанова, сайтът ИНФОМРЕЖА, преди време съобщи като основна причина за отстраняването на Пашкулева е обедно кафе с г-н Ахмед Башев. Грозното г – жо Капитанова е, че на Вас дори не ви пука за последствията от вашите смешни решения по време на управлението ви. Анонимни сигнали пристигат и трупат редакцията на Топ Преса в продължение на четиригодишното управление на г – жа Пашкулева, в които се посочва нейното прекрасно управление и процъфтяването на детската градина. Да, обаче тя ви е неудобна, защото май харесва и Топ Преса..
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ ПО СЛУЧАЯ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене