БСП на пресконференция в Благоевград: Ген. Радев е човек на морала и честта! Хората загубиха вяра в сегашното управление! Българите искат промяна и ще гласуват за него

Д-р В. Арабаджиев: В Благоевград се говори само за саниране и градинки, но никой не се интересува как живеят хората! Е. Костадинов: Това управление на два пъти щеше да ни вкара във война с Русия и Турция

Избрахме да подкрепим ген. Р. Радев защото България се нуждае от коренна промяна. Радев е човек на честта и пагона. Не се е занимавал с политика и разчитаме на това, че хората ще гласуват за него, защото той е човек, на който може да се вярва. Шансовете му за победа са сериозни. Въведоха закон, който задължава всеки да гласува ние разчитаме на това, че хората, които вече са изгубили вяра в българското управление ще гласуват за Радев, защото той е генерал от военно- въздушните сили, има морал и държи на честта., това каза Николай Шушков от БСП на днешната нарочната пресконференция в началото на предизборната кампания, Шушков взе думата веднага, след като лидерът на БСП Н. Бошкилов представи инициативния комитет и местната работна група. Той изрази увереността си, че на тези избори БСП ще се бори за убедителна победа, тъй като времето за истинска промяна вече е настъпило. Ситуацията е такава, че хората разбират, че нашият кандидат ген. Румен Радев е най-достойният.

В местната група за подкрепа на генерала Радев влизат:

Подполковник Петров, подп. Н. Николов, проф. д-р Н. Филипова

Николай Тимчев, доц. М. Тасев, Борислав Владиков, Илия Петров, майор д-р Вангел Арабаджиев. Изненадващо БСП се организираха първи в стартиралата вече предизборна кампания и дадоха заявка за работа по новому, стройна организация и предизборен хъс. Всички присъстващи на пресконференцията изразиха увереност, че в тези избори ще има балотаж между кандидат-президента на ГЕРБ Цецка Цачева и ген. Румен Радев. Крайно критичен за обстановката в Благоевград в момента бе майор д-р Вангел Арабаджиев, който зави :

„В Благоевград се говори само за саниране и градинки, но никой не се интересува как живеят хората. В общината работят само приятелки на кмета на града.

В България на няколко места тайно се готвят лагери за настаняване на емигранти. В град Кресна се подготвя такъв. Ние никога няма да позволим това да се случи, ще излезем на протест ако е нужно, заяви още Арабаджиев. Бившият лидер на БСП и депутат Емил Костадинов, бе категоричен, че това управление се провали, тъй като на 2 пъти държавата ни е щяла да влезе във война с Русия и Турция.

Бивши военни, членове на партията, симпатизанти, членове на инициативния комитет в него подкрепа изразиха увереност, че този път изборът на българите ще е ген Румен Радев с което дадоха заявка за сериозна и безпощадна, предизборна битка.

ОЧАКВАЙТЕ ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО ОТ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА, САМО В ТОП ПРЕСА

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене