Старши треньорът на „Беласица“ Николай Димитров отрече да има пристрастност към някои играчи

Думите му бяха казани по повод изгонването на футболиста Иван Танчев от  ОФК „Беласица“

Според него не персоналното отношение към някои играчи, а непрофесионалното отношение от страна на играча към задълженията му са причина за отстраняването му от отбора.

„Не може да седиш на резервната скамейка по време на официалния мач за първенството срещу „Чавдар“ Етрополе и да не си с пълен комплект екипировка., така започна обяснението си треньорът. Недопустимо е футболист да не знае къде му е фланелката и затова не може да излезе на терен. Лично казах на Иван Танчев, че заради това ще си позволя и да го глобя 100лв.“

Той допълни още, че е доволен от срещата срещу „Чавдар“ Етрополе, където въпреки няколкото пропуснати възможности все пак резултатът е бил задоволителен. Следващата среща на отбора е срещу Ихтиман.

Николай Димитров-Джаич коментира също мълвата, която се носи сред феновете в града, че има деление на футболистите, и че се толерират тези от селата.

„За мен това са несериозни въпроси. Не мога да делят футболистите на такива от града и от селата. Когато правя разбора на футболистите, който ще играят, не ги делят на селяни и граждани. Важно е кой ще даде повече от себе си, за да стигнем до победа. Защото за нас това е важно, а не кой от къде е. До сега винаги съм давал шанс и продължавам да давам на всеки футболист, който иска да представи най-доброто от себе си.“ – каза Николай Димитров.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене