Неописуемо безумие! Градът скочи на Ахмед Даутов заради реакцията му!

Миналия брой на вестник „Градът“ пуб­ликувахме сигнала от Ахмед Да­утов в град Гоце Дел­чев срещу незаконно заведение, намиращо се на улица „Пейо Яво­ров“ в града. Странно за нас, но бяхме линчувани затова, че сме публику­вали сигнала му, от местни „големци“, които явно си мислят, че за тях за­кони няма и е виновен този, за кой­то те кажат. Въпреки това решихме да публикуваме и тяхното мнение. Общество­то да съди.

Даутов разкри, че той и съседите му са подложени на страшен тормоз от неза­конната кръчма, намираща се пред блока му на същата улица със собственик Бойко Боев. „Търпим, търпим, но не се издържа. Аз съм болен човек и всеки месец държавата плаща за лечението ми по 2500 лева на месец. Бойко Боев и незаконното му заведение обаче ми пречат да се лекувам. От една страна държа­вата дава луди пари да се лекувам, от другата с мълчанието си намаля ефекта. Нали има зако­ни в държавата? Този човек е регистрирал в общината, че има семки и дъвки, но всъщност го ползва за кръч­ма. Къде дават така? Всяка вечер се пие алкохол със съмнител­но качество и произход, крещят, ви­кат, тормозят всички… Доко­га?“.

ЕТО КАКВО МИСЛЯТ НЯ­КОИ НЕВРОКОПЧАНИ:

Naiden Dospatliev: Глупости! Тая *барака* се намира , най малко на 200 метра от най близко живеещите.Тоя *бо­лен* да не живее в ПАЛАТА на* горските*?

Георги Дечин: Запали рейса и си иди на село на спокой­ствие бе будала.

Angel Yanev: Смешник тая лафка е там от 20гд.! Като не ти харес­ва марш на село!!!

Yordan Sofkov: Ходи да Береш тютюн там от ка­дето си дошъл

Borislav Valcshev: palen tapanar prost selqk

Георги Янев: И най- ва­жното!!! Отнася се и за „журнали­ста“! „Журналисте“! Я по-добре провери каква е истината!

А те е, че тази „кръчма“ съ­ществува преди „орешките“ кооперации изникнали като гъби мухоморки пред апарта­ментите ни и чрез машинаци­ите на Чалъкова зав­зели част от дворното ни прос­тран­ство. Това е първата истина. Втората е,че в една от тях също имаше „кръчме“, ама не можа да просъ­щест­вува дълго. Е там му е болката на този Даутов.

И третата, най-важната истина е:

– Тази така наре­чена „кръчма“ не работи по-късно от 20:00 часа.

А смея да задам въпроса: – Този пасквил дали не е заплатен?????

(бел. ред. – правописът и пунктуацията на авторите са запазени в автентично състоя­ние)

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене