„Вихрен“ продължи свободния си ход към дъното и с новия треньор, неврокопчанин замесен в това

Санданчани претърпяха петото си поредно поражение, този път от „Сливнишки герой“, която остави отбора на дъното след 0:2 у дома

За гостите това бе изключително важен успех с оглед на факта, че останаха в челото, където имат реални шансове за атака на „Б“ група. А загубата за „Вихрен“ утежни много сериозно положението на тима. Отборът от курортния град бе воден в този мач от временния наставник Панталей Маникатов, след като през седмицата Стойко Найденов подаде оставка. Срещата се игра ден по-рано и бе изтеглена заради сватбата днес на старшията. В успеха своя дял да бъде постигнат има и неврокопчанинът Ангел Маджиров, който angel-madzhirovбе един от най-активните футболисти не само за гостите, но и на терена.
Първото попадение дойде в 18-та минута, когато след центриране на гостите от ъглов удар играч на домакините игра с ръка и реферът Петър Григоров отсъди дузпа. Зад топката застана Николай Маринов, който бе безпогрешен и откри 0:1. Резултата остана непроменен до последната минута на двубоя, когато защитникът Ангел Маджиров изведе с уникален пас Мариан Хаджиев сам срещу вратаря, като таранът не сгреши и оформи крайното 0:2.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене