Най-после… Александра Богданска и лудия репортер Даниел Петканов скъсаха!

Alex -BogdЧета в нета: “Едва ли Александра Богданска ще може да живее повече нормално в България. Минути след като Лудия репортер Даниел Петканов я разобличи с доказателства, че му е изневерявала и то с богати мъже, спящата за кариера публикува повече от тъп статус: „В крайна сметка всички ще умрем някога.“ След него хиляди я обвиниха, наричайки я с разноцветни определения, като най-милото от тях беше „курва“.”

Чета тези глупости и се чудя, как репортера е организирал всичките си приятелчета да напишат по нещо лошо на стената на Алекс. Е, на това му се вика да си репортер. Да направиш новина и от собствената си трагедия. Не е мъжко, брат… За теб самия щеше да е много по- добре да си поревеш вкъщи и като се упомниш да кажеш, че сте се разделили, заради несходство в характерите. Alex -Bogd-2Много е глупаво да плюеш там където си лизал. Станалото станало, това се случва навсякъде, всеки ден всеки час… особено с популярните личности… Пък и ти си имал честа да си общуваш със жена, като Алекс и знаеш, че освен красива е и много умна.  Яд те е, че си я загубил и не можеш да понесеш този факт. Писанията ти са доста драматични и най-вероятно ще трогнеш много от приятелите си, но забравяш че Богданска също има много приятели. Ти се кефеше, докато снимаш репортажите си и пипаше силикони и дупета, а сега се заяждаш , че на частния самолет нямало клечки за зъби… Няма да коментираме повече случилото се, ти губиш… Алекс продължава.

Alex -Bogd-3Медиите в стремежа си да напишат нещо интересно се чудят с каква тъпотия да блеснат. “Едва ли Александра Богданска ще може да живее повече нормално в България”. Ееегати ненормалното изречение… И се чудя, защо намесват в глупавите си статии и баща й.  Всеки,  който познава Милан Богдански, знае че той е страхотен човек и добър политик…

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене