Скандал в Сандански! Изпълнителка от „Пирин фолк“ изтрезнява в ареста

Изпълнителката от „Пирин фолк” Емилия Пашкулева задържана да изтрезнява в ареста, след като одра с маникюра полицай и отказа алкохолна проба

Певицата Емилия Пашкулева, на 35 г., от Раковски, която участва във фестивала  „Пирин фолк“ в Сандански, се забърка в скандал с местните полицаи. Тя била спряна миналата нощ около 3 часа от катаджии в района на отбивката за с.Поленица. При проверката полицаите подканили изпълнителката да даде проба с дрегер, тъй като ухаела на алкохол. Тя се подразнила и започнала да крещи на полицаите, дори издрала с маникюра си единия и категорично отказала да даде проба. Тогава се наложило ченгетата да й сложат белезниците и да я закарат да пренощува за 24 часа в местния полицейски арест, докато изтрезнее.

Певицата  от музикална компания „Диапазон рекърдс“ ще понесе най-тежката санкция, тъй като по закон, ако откажеш проба с дрегер, докато си зад волана, отнасяш 2000 лв. глоба и лишаване от правоуправление на МПС за  24 месеца.

По случая е образувано досъдебно производство.

В качеството си на организатор „Ди Ен Кей Медия Груп“ ООД има отношение към поведението на изпълнителката единствено във връзка с провеждането на фестивала и не е в състояние да влияе на поведението в личния й живот. Ето защо добронамерено апелират двете неща да не се свързват.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене