Цветан Цветанов: Президентските избори са важни за стабилността на страната

Президентските избори са важни за стабилността на страната, затова трябва да се мобилизираме. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Парламентарната група на партията Цветан Цветанов на среща с общинското ръководство и актива на ГЕРБ в община Сатовча. „Силата на една партия е в това тя да бъде единна и да работи в интерес на избирателите. В общината Сатовча структурата прави точно това, затова и резултатите ни са добри. Тук има заряд, вие сте силен екип”, каза още Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ коментира, че в момента страната в икономически и финансов план е в много добро състояние. „Събираемостта е по-голяма, банковата система е стабилна-доказаха го стрес тестовете на банките. Безработицата е на най-ниски нива през последните години”, подчерта Цветанов.

Cvetanov-5По време на срещата между Цветан Цветанов и представителите на партията в Община Сатовча бе коментирана и актуалната за Благоевградска област тема, свързана с отказа на Община Кресна да се присъедини към ВиК асоциацията. Подчертано бе, че именно Сатовча ще е една от общините, върху които този отказ ще се отрази негативно. Членове на партията отбелязаха, че когато се е взимало решението за членството на Сатовча в асоциацията също е имало сериозни проблеми и нежелание от страна на местната власт да се включи. По думите им са били проведени много срещи на общинските съветници с колегите им в местния парламент от други политически сили и с жители на общината. Били са разяснявани ползите от асоциацията. Обяснено им е било, че това е единственият полезен ход за инвестиции в сектора и е било взето решение за членство на община Сатовча във ВиК асоциацията.

Cvetanov-6Областният координатор на партията и народен представител Даниела Савеклиева заяви, че структурата на ГЕРБ в Сатовча е в добра кондиция, работи активно и пълноценно. „На предстоящите избори съм сигурна, че ще имаме добри резултати, каквито нашата партия заслужава”, каза още Савеклиева.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене