Скандал! Ген. Радев живее с любовница

Летецът от две години в афера с пиарката си във ВВС Десислава Генчева

Кандидатът за президент на БСП – бившият шеф на ВВС ген. Румен Радев, живее с любовница. Летецът заряза съпругата си Гинка Радева, която е майка на двете му деца, и заживя със своя подчинена, документираха фотографи на “Ретро”. Той е свил любовно гнездо с шефката на пресцентъра на Военновъздушните сили Десислава Генчева, която сам назначил на този пост, след като станал командир.
Радев и подчинената му, която също има брак и пораснал син от друг мъж зад гърба си, обитават жилище в столичния квартал “Гео Милев”, където са се приютили под наем. Там цяла седмица фотографите на “Ретро” станаха свидетели на прелюбопитното битие на генерала. Той всяка вечер се прибира при пиарката Десислава, с която дели силно романтични чувства. Доказателство за това е и фактът, че кандидатът за президент на БСП и Генчева изкараха заедно и целия уикенд, вървейки по столичните улици, хванати за ръце като влюбени ученици.


Двамата ни най-малко не се притесняваха, че ще бъдат разпознати, тъй като до съвсем скоро не са били публични лица. Генералът и доскорошната му подчинена излязоха в неделния ден от общото си жилище и се отправиха към близка сладкарница, където имаха среща с познат. После отново неразделни, ръка за ръка, се прибраха в любовното си гнездо.

“Ретро” припомня, че само преди няколко дни на пресконференция Радев заяви пред репортер на агенция ПИК, че е семеен, с две деца. Летецът подскочи като ужилен от личния въпрос и отказа да разкрие повече подробности за битието си.

Хора от левицата обаче разкриха пред “Ретро”, че той има син и дъщеря на тийнейджърска възраст от съпругата си. Тя се казва Гинка Радева и е шефка на банков клон на СИБанк. От около две години обаче официалната половинка на генерала била изместена в сърцето му от подчинената му Десислава Генчева, която във ВВС всички наричали Генерал Деси.

Причината е, че амбициозната брюнетка буквално командвала от името на Радев и всички в армията били наясно с горещите им отношения още от 2014 г., както и с куп скандални факти около тях. Като например това, че щом станал шеф на ВВС, генералът назначил изгората си за пиарка.

“Тя е гражданско лице, не е военна. Преди три години зае позиция във финансовия отдел, където не се изисква армейски чин.
След като Радев стана командир, обаче я сложи като временно изпълняваща и длъжността пиар, на която до този момент работеше една дама с майорски чин. Така Генерал Деси зае два щата, за което получава заплата и половина.

Тя и до момента не е напуснала ВВС и е в платен годишен отпуск в последните седмици. По време на отпуската си също скандално се появи на пресконференцията му преди седмица, на която той громеше шефовете си в армията, както и положението във ВВС. Това е недопустимо, защото тя би трябвало да пази имиджа на ВВС като пиар, а не да подкрепя громенето на армията от Радев”, разкриха още бивши подчинени на Радев във ВВС.

По думите им летецът и пиарката отдавна не криели горещите си отношения, документирани в последните дни и от фотографите на “Ретро”. За специалната им връзка свидетелствала топлата кореспонденция на двамата във “Фейсбук”, където още от 2014 г. Радев редовно коментирал закачливо нейни статуси и снимки, които пускала публично. Последният такъв е от началото на август и с него тя подкрепя летеца, след като той скандализира армията с напускането си, за да скочи в политиката. “Още по-скандалното е, че Радев грубо нарушава устава и е в тежък конфликт на интереси заради аферата с пиарката. Отношения с подчинена са строго забранени в армията”, разкриват още военни. Хвърляйки се в битката за президент на левицата обаче, вероятно не е пресметнал риска от разкриването на задкулисния му любовен живот с подчинената му доскоро пиарка Деси Генчева. Вместо това дръпна куп речи за воинското мъжество и се обяви за генерал и човек на честта и истината…

retro.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене