Местния печат

„Вяра“

Гражданско неподчинение зрее в Клисура: 150 души искат главите на кмета Георгиев и на ВиК шефа Нитов заради кална вода, лягат на пътя Дупница – Самоков в деня на събора

Оставките на кмета на Самоков Владимир Георгиев и на шефа на ВиК – София област, Никола Нитов искат жителите на самоковското село Клисура заради калта, която тече от чешмите им. Хората заявиха, че са готови на гражданско неподчинение и в деня на събора – 27 август, ще блокират пътя Самоков – Дупница.

Шефът на озеленяването в дупнишкия парк Димитър Недев: Подадох жалба в полицията срещу наемателя на механата Георги Стойнев, забраних му да влиза с колата след 11 часа

Шефът на озеленяването в градския парк “Рила” и водач на рокерите „Неразделни братя” в Дупница Димитър Недев е подал жалба в районното полицейско управление в града срещу наемателя на механата в парка Георги Стойнев, който е бивш полицай.

Инфаркт покоси работника на „Биострой“ Бисер Младенчев, докато шофира край Благоевград, колата летя 3 м, оставя 2 сирачета

Смъртта покоси шофьора на общинската фирма „Биострой“ Бисер Младенчев по време на движение на пътя край Благоевград. 49-годишният мъж издъхна зад волана, изтърва управлението на сметосъбирачната машина и падна в 3-метров скат на пътя Покровник – Благоевград.

Озеленител №1 в община Сандански Валентин Пензов се пенсионира, призна: Чувствам се патриот на града 

Културтрегерът на Сандански Валентин Пензов – инженер-озеленител и дългогодишен служител и ръководител на „Озеленяване“ (1979-2007), излезе в пенсия. Преди два месеца Пензов чествал рожден ден, на който обявил, че има привилегията да се наслаждава на спокойни дни.

Насилие над животни! Неизвестен уби кон в Пиперево, мъж закла куче в Рила

Кон е бил убит в имот в землището на дупнишкото село Пиперево, съобщиха от Областната дирекция на МВР – Кюстендил. Животното не е на местен жител, установи проверка на „Вяра”, но не е известно кой е собственикът му.

 

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене