На рождения си ден гоцеделчевецът Славчо Шоколаров дебютира с гол в първия отбор на „Лудогорец“

Неврокопският халф се разписа след двойно подаване с Клаудиу Кешеру в 4-та мин. на мача срещу Монтана за победата с 2:0 

Така той си поднесе подарък за деня, в който отбеляза 27-годишнината си. Треньорът Георги Дерменджиев не пусна сред титулярите тази вечер нито един от стартиралите при успеха с 2:0 над „Виктория“(Пилзен) в сряда, давайки им почивка преди реванша в Чехия, който е във вторник от 21:45 часа. Роденият в Гоце Делчев полузащитник бе един от състава, изграден от резерви и юноши, които ги замениха, но в крайна сметка защитиха класата на шампините си и с лекота се справиха със селекцията на Стевица Кузмановски, записвайки втора победа от трите си мача до момента в първенството.

След срещата Славчо Шоколаров разбираемо бе сред най-радостните в мача и не скри амбицията си да се бори за място в първия отбор на „орлите“, но и прояви реалистичност и скромност:

„Двубоят не бе лесен. Трябваше да се хвърлят доста усилия. Не знам как е изглеждало от вън, но вътре не бе лесно. Монтана са силен отбор с добри футболисти… Радвам се, че спечелихме. Ситуацията ми подсказа да подходя по този начин в ситуацията при гола. Голът ме искаше днес. Явно просто късмет, но мисля, че се получи.

Мисля, че е твърде рано да говоря за пробив в първия състав. Днес бе дадена почивка на основни футболисти заради предстоящия реванш в Шампионската лига. Мисля обаче, че крачка по-крачка мога да вляза в първия отбор. Ще се боря за място в първия отбор, но ще играя във втория. Ще е се опитам да оправдавам всеки даден шанс“ завърши роденият в Гоце Делчев футболист.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене