КОМПРОМАТНАТА ВОЙНА ЗАПОЧНА! Битката е за „волана“ Първо основно в Гоце Делчев ! ВРИ И КИПИ за победата на Делчо Спасов!!!

Истински медиен пуч се разпалва от броени часове в интернет пространството, а темата е – кой ще поеме волана на Първо основно училище в град Гоце Делчев.!? Съмнително „анонимни граждани“ от града пуснаха сигнали до медиите, че се гласи опорочаване на конкурса и изцяло го политизираха, обвинявайки една партия в задкулисни игри.

На Топ Преса определено и се повръща в такива случаи, но се чувства длъжна да сподели своите виждания и информация. Схемата е проста – безсилните атакуват силните с удари под пояса… Защо като си казал „а“, кажи и „б“ и не се крий зад „група граждани“!!! За поста на директор на училището в град Гоце Делчев се борят доста кандидати и лично според нас някой осъзнава, че силичките му са слаби и иска сам да си подпали къщата, та да изгори на конкуренцията плевнята… Не ни се иска да влизаме в света на слуховете по темата, но явно ще излязат верни доносите, че преди дни застарял бивш партиен функционер от град Гоце Делчев буквално нахълтал в кабинета на партиен фактор в Благоевград и заплашвал, че ,ако благоевградският партиен фактор не застане зад „неговата“ кандидатура на директор, щял да разпали медиен линч за него и кандидата, който той ще подкрепи. От друга страна чуваме, че въпросният партиен функционер от Благоевград е прибрал доста солидна сума за вече уговорено назначение в училището. Говори се също така, че зад въпросния неврокопски пенсионер тайно стои подкрепата на друга по – силна от неговата партия – но в сянка. Лудост е нали? Тази лудост, колкото и тежка да изглежда,  може да бъде излекувана елементарно с публично и открито говорене от политиците. Не от група граждани, които,ПОВЯРВАЙТЕ ни ,никога няма да бъдат назовани, щото според нас не съществуват. Трябва да се говори и не от други, а от партиите, предложили и подкрепящи своите кандидати и хората, набедени и описани в медийните компромати. Иначе няма да стане. Честно, просто номерът няма да мине!!! Как очаквате например загубилият да каже „аз съм некадърен и загубих“ и как очаквате спечелилият да не бъде залят с помия.ЖИВЕЕМ В ПОЛИТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ ВСЕ ПАК. Искаме открита игра, само ако играта е максимално открита, то тогава обвиненията в задкулисие автоматично ще отпаднат. Не сме ли прави?

ВРЕМЕ Е ЗА ЧЕСТНОСТ, УВАЖАЕМИ ПОЛИТИЦИ!!!!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене