АВТОМАНИАЦИ Известният благоевградски фармацевт К. Вълчев остави за минути аптеката заради уникално кадро с убийствен ретро „Форд“

Рядък шанс споходи известния благоевградски фармацевт Костадин Вълчев /сн. 1/, вчера в ранния следобед, докато работел в аптеката си на най-оживения булевард „Джеймс Баучер“, съзрял през витрината на отсрещната страна на улицата да спира умопомрачителен ретро автомобил, марка „Форд“. Косьо, който е известен сред приятелите си с неудържимата страст към всякакви антики и старовремски неща, не удържал на изкушението и пресякъл улицата, за да се полюбува отблизо на реликвата.

2„Дори не познавах човека, просто се впечатлих от колата и го помолих за разрешение да се кача и да се снимам /сн. 2/, направих го импулсивно, не всеки ден оттук минава подобен автомобил”, разказа за случката фармацевтът. И тъй като публикува веднага фотото на страницата си във Фейсбук, събуди притеснения в приятелското си обкръжение да не би да е продал убийствения си джип „Инфинити“, който от доста време събира завистливите погледи на градските автоманиаци с цвета си на нощно небе и светлия кожен салон. „Не, само се снимах, не съм правил размени“, успокои страстите с усмивка Костадин Вълчев. Той бе един от инициаторите на оживения булевард „Джеймс Баучер“, където ставаха често катастрофи с пострадали пешеходци, да бъде поставен т. нар.“легнал полицай“ и пешеходна пътека със светофарна уредба.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене