МАНЕКЕНИ! Футболисти от ОФК „Пирин“ дефилират на модния подиум в мол

Кр. Кострна, О. Старокин и Ст. Костов /отляво надясно/ изглеждаха сериозно притеснени преди дефилето, но на подиума не отстъпваха на професионалните манекени /сн. 2

Четирима футболисти на ОФК „Пирин“ влязоха в кожата на манекени вчера на церемонията за презентация на новата премяна, с която орлетата стартират в предстоящия сезон. На импровизирания моден подуим в благоевградски мол при огромен интерес дефилираха три от новите попълнения и спортист номер 1 на областния център за 2015 г. Красимир Костов, който показа титулярната вратарска одежда в цвят бордо. С отговорността да представи основния екип в традиционната зелена окраска бе натоварен Станислав Костов, а с двете резервни фланелки с преобладаващо червено и в бяло се издокараха съответно словакът Кристиян Кострна и Орлин Старокин. Квартетът бързо преодоля първоначалното смущение и с професионална вещина се справи с нетрадиционната задача. Представянето им проследиха с интерес наставникът Стефан Генов, управителят Венко Попов, спортният директор Ивайло Андонов и бразилският централен защитник Александре Ханс, които поставиха оценка отличен на дефилето, завършило със стилен коктейл.

Без име

Без имеНаставникът Ст. Генов /вдясно/ си прекара добре в компанията на шефа на ‘Спортни имоти’ В. Миков

Без имеКариоката Ал. Ханс /вляво/ събра погледите с култовия надпис на тениската си ‘Нека те науча да крещиш

Без имеНай-нетърпеливите фенове окупираха щанда с екипите на любимия отбор

Без име

Феновете, присъстващи на събитието, не пропуснаха възможността да си закупят на промоционални цени оригиналните анцузи, тениски и гащета с логото на любимия клуб, а най-малките наобиколиха играчите манекени, за да си направят съвместни снимки.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене