Отдават почит на загиналите преди 13 години летци на „Бетоловото“

На 24 юли 2016 г. се навършват 13 години от инцидента с вертолет Ми-17 от състава на 24 авиобаза, в който при изпълнение на служебния си дълг – гасене на горски пожар в местността “Бeтоловото” край гр. Разлог загинаха подполковник инж. Милко Пейковски – военен пилот, майор инж. Николай Радулов – военен пилот, младши лейтенант Бойко Панайотов – борден техник и полковник Кирил Чамишки – началник на сектор Държавен Противопожарен Контрол към РДВР –  Благоевград.

Воинският ритуал за отдаване на почит към загиналите ще се проведе на 22.07.2016 год. от 11.00 ч. в местността “Бетоловото” край Разлог.

Ще бъде отслужена панихида, след което ще бъдат положени венци и цветя на паметника на загиналите.

На панихидата и ритуала за отдаване почит на загиналите ще присъстват роднини и близки на загиналите, личeн състав от 24-та авиобаза – Крумово, представители на ВВС, Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”, Областна дирекция на МВР – Благоевград, Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” – гр. Благоевград, ТП „Държавно горско стопанство Разлог”, представители на областната и общинската администрация и жители на Разлог.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене