Баба Ванга пак влезе в световните медии заради предсказание (СНИМКА)

Българската пророчица баба Ванга за пореден път обиколи световните медии заради пророчество. Този път публикацията бе за една от темите, които в последната седмица се превърна в прецедент, а именно – Брекзитът. Таблоидът The Sun публикува материал, в който информира своите читатели, че излизането на Великобритания от ЕС е било предначертано и пророкувано от българската пророчица Ванга много отдавна.Статията в медията носи гръмкото заглавие “ Ъъъ шегувате се, нали? Сляпата пророчица, която предсказа 11 септември, е предсказала и Брекзит… и ще последва война в Европа?“.

The Sun споменава появилите се веднага след референдума теории на конспирацията, че и този резултат бил предсказан от „родената в България пророчица, известна също като „Нострадамус на Балканите“.

Вестникът нарича Баба Ванга само с първата дума – Баба, вероятно приемайки това за част от името й. Според The Sun Баба била предсказала, че Европа „ще престане да съществува“ до края на тази година. Това, според много хора, било предсказание за резултата от референдума, който бе спечелен от привържениците на напускането.

Според изданието Ванга е предсказала и „голяма мюсюлманска война“, а това било препратка към. „Ислямска държава“. Таблоидът приписва на пророччицата и предсказания за употребата на химическо оръжие в Сирия, Арабската пролет и нахлуването на ислямски екстремисти в Европа.

Статията вече се разпространява с превод из цял свят.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене