Как Поли Генова свали 15 килограма за отрицателно време?

Самата певица разкри тайната рецепта, с която влезе в перфектна форма малко преди конкурса „Евровизия“

„Цялата рецепта е насочена към това да се засили имунитетът на организма,“ разкрива изпълнителката, която от 65 кила Генова вече тежи само 50.

Ето и нейната рецелта:

В буркан за компот се слага 1 ч.ч. натурален мед. После се изсипват последователно 1/2 шепа лешници, 1/2 шепа бадеми, една шепа орехи (смлени), по 2-3 сушени сливи, смокини и кайсии (нарязани на ситно), 1/2 шепа кедрови ядки, малко свежи шипки, малко стафиди, 4 щипки канела и един нарязан на шайби с кората лимон. След като се сипе всичко това, отгоре трябва да има място за още един лимон, чаша мед и сок от един портокал. Накрая бурканът се затваря и се обръща. Престоява така няколко часа и после се слага в хладилника, където остава за една нощ.

Ако се иска засилване на имунитета, се приема само по 1 супена лъжица в две сутрини от седмицата и винаги на гладно. Ако обаче се търси отслабване, се взима същата доза, но сутрин, обед и вечер (пак преди хранене). И тук става въпрос за два пъти седмично. Поли Генова е приложила именно втория начин на консумация.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене