ПЪЛНО ВИДЕО! За първи път, „Беласица“ (Петрич), победи „Пирин“ (Г.Делчев) като гост на неврокопчани

Това направиха ветераните на петричанци които победиха колегите си от „Пирин“(Гоце Делчев)с 2:5 в приятелския мач помежду им, с който поставиха основата на по-дълго сътрудничество. Срещата се състоя на Градския стадион в Гоце Делчев, където за втора поредна седмица феновете можаха да видят свои любимци от по-близкото или по-далечното минало. Събитието бе организирано с основното съдействие на Община Гоце Делчев, чийто кмет – Владимир Москов бе част от агитката на трибуните. Там бе и градоначалникът на Петрич Димитър Бръчков, който също дойде, за да даде рамо на съгражданите си.

Сериозен стимул от трибуните даваше президентът на „комитите“ д-р Мазнейков, който бе доволен от атмосферата на приятелство, която намери заедно със спътниците му. Двата тима се хвърлиха в люта битка като петричани се оказаха с далеч по-точен мерник. За „Беласица“ резултатът бе открит от бившия играч на „Пирин“(Гоце Делчев) Васил Чергов, а след него към головата сметка на неговия отбор своя принос дадоха Младен Малечканов, Ненчо Каранфилов и на два пъти Петьо Динков.

За „Пирин“ точни бяха Кирил Кръстев и Лъчезар Карталов.

Екслузивно интервю с живата легенда на „Пирин“ /Г.Д./ 74-годишният Костадин Караджов и подробен запис от мача с всички голове и интересни моменти вижте във видеото

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене