„Септември“(Симитли) ще играе до последно за името и честта си

Това стана ясно от думите на старши треньора Тодор Киселичков, въпреки че вече мнозина отписаха тима му

Шансовете за оцеляване са минимални и де факто на теория, но това няма да откаже отбора да се бори за победа във всеки двубой и да подобрява колкото е възможно положението си. Симитлийци загубиха в предишния кръг с 0:1 при гостуването миналата седмица на Добруджа, а срещата имаше особена стойност, тъй като добричлии са директен съперник. Днес те срещат Созопол у дома, а мачът ще се играе на стадиона в Крупник от 17.00, тъй като все още продължават строителните работи на клубния терен, който в скоро време ще има и осветление.

„Срещаме един от добрите отбори в групата, който е добре организиран и играе изключително агресивно. Знаем, че ни очаква труден мач, а в нашият отбор има доста контузени и болни футболисти. Въпреки тежкото положение, в което се намираме, ние ще търсим победата във всеки мач до края и ще се опитаме да съберем колкото можем точки.

Надявам се, че съвсем скоро вече ще заиграем на нашия красив нов стадион в Симитли, който не отстъпва по нищо на стадионите в „А“ група. Вярвам, че това ще бъде още един мотив за нашите момчета, за да се раздават на терена,“ каза старши треньорът на „Септември“(Симитли) Тодор Киселичков.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене