Дискотеки,ресторанти… и двойна сметка за двама състезатели на „Беласица“(Петрич)

Скъпо излезе нарушаването на спортния режим на двама от състезателите на „комитите“

Става дума за Ивайло Златков и Иван Танчев, които бяха изловени от ръководството в прегрешение. Те бяха „опукани“ с парична глоба и с последно предупреждение за отстраняване от при рецидив на провинението.
Ивайло Златко е глобен за неспазване на спортния режим, след като е бил заснет в нощен клуб само часове преди мача с ЦСКА. Иван Танчев пък е глобен за нарушаване на престижа на клуба. Така двамата плащат двойно сметката и ще трябва да имат едно на ум

От феновете на „Беласица“ дойде истинско одобрение за взетите мерки като те дори призоваха за далеч по-сериозни санкции при следващи провинения от подобен характер. „Не може да ти се плаща, да ти се осигуряват условия за личностно развитие и да се прави всичко, за да бъде изпълнено всяко твое желание, естествено според възможностите, а ти да се отплащаш по подобен начин. Вярно, че не сме „Барселона“ или „Манчестър юнайтед“, а сме скромен клуб, но когато всичко е ОК към теб, то тогава и ти трябва да отговаряш със същото. Браво на ръководството, което не се поколеба да вземе нужните мерки,“ коментираха привърженици на клуба пред ТОП ПРЕСА.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене