ПМГ „Яне Сандански“,гр. Гоце Делчев показа, че спазва традицията

За поредна година възпитаниците на едно от най-старите средни училища в Югозападна България станаха дадоха своя принос за по-добрата визия на родния си град

пмг яне санданскиУчениците от ПМГ „Яне Сандански“ се включиха в традиционното пролетно почистване на община Гоце Делчев, което тази година бе под мотото „Мисията не е невъзможна“. С него те демонстрираха съпричастност, ангажираността и отговорността си родното ни място да стане по-приветливо и привлекателно както за всички негови жители, така и за гостите на му, с вярата, че кампанията не само може да бъде успешна, но и че заедно да се грижим за околната ни среда.

Амбицията и желанието на всички ученици показаха, че пмг яне сандански 2наистина „Мисията не е невъзможна“. Въодушевлението, смехът, настроението и стриктността при изпълнението на поставените задачи властваха в местността „Панорамата“. Всеки даде своя принос за осъществяването на почистването и ПМГ „Яне Сандански“ да бъде примерът, който другите да следват. Всички заедно – ученици и учители, бяха рамо до рамо и не оставиха нито кътче от едно от най-красивите и емблематични места в Гоце Делчев, без да дадат своя принос да го направят по-красиво и по-приветливо.

пмг яне сандански 3

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене