Андон Балтаджиев изригна срещу Красимир Каракачанов! Вижте повече ТУК

Д Е К Л А Р А Ц И Я
От името на: Андон Йорданов Балтаджиев, председател на НПО ‘’Активна съвест’’- гр.Гоце Делчев и член на общинска организация на ВМРО-гр.Гоце Делчев , членове и симпатизанти.

Уважаеми г- н Каракачанов,
На днешния проведен конгрес на ВМРО в Парк хотел ‘’Москва’’, където бяхте преизбран за председател на организацията, бяха разпространени флаери с невярно или непълно съдържание, което смятаме за обида към всички участници от гр. Гоце Делчев, членове на ‘Активна съвест’’ и симпатизанти на общинската организация на ВМРО. Двете организации съвместно организирахме мероприятията срещу сектата’’ Свидетели на Йехова’’ на територията на община Гоце Делчев и противодействахме на разпространението на агитационни материали сред подрастващите и постигнахме желаните резултати т.е изгонването на сектантите от града ни, докато упоменатите във флаерите общини като Благоевград и Петрич сектата е все още действаща. Също така липсва информация за дейността на Активистите от гр. Гоце Делчев за множеството сигнали внесени до различни институции включително и до Държавна агенция ’’Национална сигурност’’ срещу Районно мюфтийство Гоце Делчев и в частност районен мюфтия Айдън Мохамед за проповядване на радикален ислям и насаждане на етическа омраза между вероизповеданията и нарушаване единството на нацията.
Смятаме, че подобни недостоверни материали, разпространени сред симпатизантите и членовете на ВМРО са крайно подвеждащи и дискриминират активната дейност на НПО’’ Активна съвест ’’ и общинската организация на ВМРО, доказали се пред годините. Категорично се противопоставяме на изнесеното съдържание във флаерите като недостоверно и отказваме да бъдем съучастници на изнесените неверните данни от страна на общините Благоевград и Петрич, чиито председатели се опитват да трупат незаслужени активи без постигнати резултати. Също така сме на мнение, че трябва публично да се извините за пренебрежителното и омаловажаващо дейността отношение на двете организации към община Гоце Делчев.

17.04. 2016 г. Андон Балтаджиев
Гр.Гоце Делчев /председател на НПО’’Активна съвест/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене