Феновете на „Марек” подкрепиха президента Борис Паризов, поискаха съдействие от община Дупница за строеж на тенис бар и магазин на клуб

Привържениците на ФК „Марек-2015” гарантираха помощ в рестарта на дупнишкия футболен клуб.

В свое обръщение от фен клуба засвидетелстваха подкрепата си към президента Борис Паризов и ръководството в опитите им отборът да изчисти името си и да се завърне във високите нива на българския футбол. В същото време обаче запалянковците се надяват общинското ръководство и бизнесът в Дупница също да протегнат ръка.
„Радостни и доволни сме, че Борис Паризов пое „Марек”. За пореден път ще кажем, че той продължава да показва и да доказва, че е голям марекчанин и дупничанин. Всички трябва да знаят и че той започна ремонт по стадион „Бончук“ – във фитнеса, ложите, залата за пресконференции, покрива. Ще се изградят и нови помощни игрища и съблекални. Наясно сме обаче, че г-н Паризов има нужда от подкрепа от хората с възможности в Дупница и се надяваме бизнесът в града да му помогне. Така както Йордан Костов вече го направи, за което има нашите благодарности. Обръщаме се и към кмета Методи Чимев и председателя на Общинския съвет Ивайло Константинов да протегнат ръка на „Марек” да се отдаде място за строеж в центъра на града и г-н Паризов да построи тенис бар „Марек”, магазин за спортни стоки и артикули. Идеята е там да отсядат бивши и сегашни ръководители, треньори, състезатели и фенове, където ще се отдадат на спомени и разискват нещата около бъдещето на ФК Марек”, заявиха феновете.

„Нека ръководството на града и спортната общественост да отдадат заслуженото към новия президент на ФК „Марек-1915”, прикани Румен Тимев – зам.-председател на фенклуба.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене